В Івано-Франківську пройде Всеукраїнський турнір з фрі-файту пам’яті Павла Федорука


В 2012 році з ініціативи і зусиллям керівництва Івано-Франківської обласної Федерації бойових мистецтв та тренерського складу СК «Вікінг» в місті був започаткований та вперше проведений турнір пам’яті 1-го президента Федерації П.І.Федорука.

Павло Іванович, незважаючи на свою високу посаду проректора Прикарпатського Національного університету з питань науки, був людиною широких знань та поглядів, науковцем, чиї інтереси не обмежувались вивченням наукових догм. За його підтримки змогли побачити світ багато наукових та підприємницьких проектів, які довели свою спроможність і продовжують існувати дотепер. Меценат та суспільний діяч, який стояв у витоків розвитку бойових мистецтв в нашій області – таким пам’ятають його друзі та рідні.   

Вже шостий рік поспіль ці змагання приваблюють все більше і більше спортсменів, клубів, а насамперед – однодумців, для яких бойові мистецтва, розвиток тіла та духу молоді стали сенсом життя.

03 листопада в боротьбі за призові місця та перемогу та визнання своїх зусиль на татамі вийдуть представники з різних куточків України. Одночасно з цим турніром будуть проведені ще два – Чемпіонат України з фрі-файту серед дорослих та Всеукраїнський турнір «Захисник вітчизни».

Основною метою цих турнірів є пропаганда, поширення та популяризація здорового способу життя, фізичної культури і спорту, бойових мистецтв та контактних єдиноборств, а також сприяння впровадження фрі-файту у практику фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи як ефективного засобу морального виховання та всебічного розвитку молоді.    

Запрошуємо всіх охочих взяти участь в запланованих заходах та підтримати місцевих бійців – початківців та професіоналів.

Змагання розпочнуться о 10.00 3 листопада 2018 року в манежі коледжу фізичного виховання – за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 142А.