В Івано-Франківську ремонтують дитячу поліклініку


Дитинство кольорове. Незважаючи на дрібні негаразди. Приходити у дитячу поліклініку на вулиці Тичини, зізнаються юні відвідувачі, тепер не так моторошно, як колись.

Після ремонту тут усе змінилося - стало комфортніше та тепліше. Адже замінили системи тепло- та водопостачання, усі вікна і двері. До вподоби дітям і новий дизайн медзакладу, кольоровий та яскравий, пише ВЕЖА.

Над цим нині невпинно працюють представники підрядної організації. А поки демонструють те, що встигли виконати за два місяці від початку ремонтів у поліклініці.

Однак, відвідувачі медзакладу тимчасові незручності сприйняли із розумінням. Позаяк закривати поліклініку на ремонт немає можливості, вирішили – в тісноті, та не в образі.

Об’єкт великий. Тут – 4 поверхи та підвал, відзначають у мерії. Аби привести його до ладу, потрібен час, а ще кошти, яких наразі обмаль.

Окрім центрального приміщення дитячої лікарні, в ремонті також – інші відділення. Зокрема, на вулиці Молодіжній. А у перспективі, кажуть чиновники, оновлення й медичного обладнання.