В Івано-Франківську розпочалася кампанія “Казначейство, віддай місту гроші”


На вулицях м. Івано-Франківська з’явилися біг-борди із закликом до Державного казначейства віддати кошти на ремонт шкіл і дитячих садків, ремонт ліфтів у житлових будинках.

— Івано-Франківськ розпочав кампанію “Казначейство, віддай місту гроші”... Далі буде, — зазначив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook депутат Івано-Франківської міської ради Андрій Грималюк. — Сподіваюся, інші міста долучаться до такої кампанії.

В свою чергу міський голова Сум Геннадій Мінаєв заявив про приєднання міста до акції "Казначейство, віддай місту гроші". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

— Івано-Франківськ розпочав кампанію “Казначейство, віддай місту гроші”. Сподіваюся, інші міста приєднаються, — написав Геннадій Мінаєв. — Я також долучаюся до акції на апаратній нараді при міському голові у понеділок, 1 липня 2013 року. Хоча протягом місяця зрушень у лікуванні немає ніяких, але вже треба виходити на роботу. Долучаються також публічно, але не за допомогою білбордів. Це буде всеукраїнське публічне ноу-хау, як колишнього IT-спеціаліста та прозорого у своїх діях мера міста Суми Геннадія Мінаєва. Більше терпіти таке знущання над місцевим самоврядуванням вже немає ніяких сил!

Нагадаємо, що Івано-Франківськ не вперше заявляє про системне блокування платежів з боку Держказначейства, яке, у свою чергу, відкидає всі звинувачення. Проте, ситуація з проплатами ніяк не вирішується.

І хоча біг-борди підписані громадою міста, видається, що це продовження системної роботи у цьому напрямку ВО “Свобода”. Адже саме ця політична сила вже неодноразово пікетувала Держказначейство в Івано-Франківську, очолювана нардепом із мегафоном Русланом Марцінківим.