В Івано-Франківську Штаб нацспротиву цілодобово ділитиме посади


Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко 6 березня на засіданні Штабу національного спротиву дав шість днів до подачі кандидатур на посади. Останній термін – 12 березня 18 година. Мовляв, хай радяться хоч цілодобово, але визначаться.

Активісти погодилися. Але поправили, що Троценко має пропонувати своїх людей за такою ж процедурою. Відтак вони й від нього чекають пропозицій до 12 березня 18 години, пише Репортер.

Слід сказати, що наразі у Штабі ще нема кандидатур на департамент економіки, департамент фінансів та департамент будівництва. А от, наприклад, із департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю уже визначилися. Його мав би очолити безпартійний, але пролобійований «Свободою», Ігор Дебенко. Нагадаємо, що до тепер він був радником нардепа Олександра Сича.

Заступником управління з питань ресурсного забезпечення мав би стати Ростислав Стасько, який починав проводити віче на Євромайдані. А управління молоді ймовірно очолить керівник Патріоту України Сергій Сивачук. Решту не називають.