В Івано-Франківську стартувала конференція, присвячена вирішенню конфліктів


Сьогодні,16 травня, в Івано-Франківську, в рамках проекту "Об'єднуючи людей заради миру", відбулась конференція на тему «Вектор примирення: український та світовий досвід».

Організаторами виступив благодійний фонд "Карітас", інформує кореспондентка Бліц-Інфо. Конференція об’єднала внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО, представників громадських організацій та державних установ, науковців та активну молодь.Говорили про шляхи вирішення конфліктів між групами людей та давали поради як реагувати на війну.

"Такі заходи дуже важливі не тільки для нас, але й для наступних поколінь. Ми живемо в час війни і бачимо наслідки, тому сьогодні шукаємо як вирішити проблеми, що виникають в людей, під час обговорення ситуації на Сході. Наш напрямок праці є новим для людей, бо наше покоління не переживало війни ,ми тільки знали історію. Ця війна заторкує кожного із нас. Бачимо скільки сімей розпадається, тому наше завдання навчитись відповідати на ці виклики часу", - розповідає директор "Карітас" отець Володимир Чорній.