В Івано-Франківську стартувала нова хвиля набору в патрульну поліцію


Подавати анкети можна ще місяць - до 4 грудня. Потім тестування та навчання.

Як відомо, набір у патрульну поліцію стартував 6 жовтня. Загалом вакантними є 110 посад.  Основний набір - у новостворену дорожню поліцію. На Прикарпатті їх потрібно 60 чоловік.

Як розповів кореспонденту Бліц-Інфо прес-секретар УПП Івано-Франківська Микола Гурак, за місяць надійшло 440 анкет. З них  45% надіслали жінки. 

Слід зауважити, 68% з усіх бажаючих стати поліцейськими мають вищу освіту. Наразі всі кандидати проходять тестування військово-лікарську комісію.

"Окрім того, зараз оголошено нову хвилю набору - з 5 листопада до 4 грудня. Заповнити анкету можна на сайті Нацполіції", - зазначив Микола Гурак. 

З тих, хто вже подав анкету понад сотня позитивно здала тестування. 

Для того, щоб потрапити в патрульну поліцію потрібно бути громадянином України, вільно володіти українською мовою, мати посвідчення водія категорії B, мати міцне здоров'я та психологічну стійкість, а також вік - від 20 до 35 років.

Набір поділяється на 5 етапів: подача анкет, тест загальних знань, здача військово-лікарської комісії, яка поділяється на медогляд, фізо та психологічне обстеження та останній етап - співбесіда.

Отримати інформацію про конкурсний відбір до патрульної поліції можна за телефоном 044 390 65 00 з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00 або електронною поштою public@patrol.police.gov.ua.

Анкету можна заповнити тут.