В Івано-Франківську стартував новий набір учасників проекту "Молодь і влада"


У п'ятницю, 2 листопада, в Івано-Франківську стартував набір молодих людей на стажування у міській раді в рамках проекту “Молодь і влада”.

До участі запрошують молодих амбітних людей, студентів старших курсів і випускників ВНЗ різних спеціальностей на стажування в структурних підрозділах МВК. Учасники познайомляться зі специфікою роботи міської ради зсередини, візьмуть участь у засіданнях виконавчого комітету та оперативних нарадах із міським головою Русланом Марцінківим і секретарем ради Оксаною Савчук. 

Завдання “Молоді і влади” – щоб молоді люди приходили в органи місцевого самоврядування і розуміли, що таке державна служба. 

Сьогодні ми презентуємо дещо оновлений проект. Його суть – стажування молодих людей у структурних підрозділах міськради. Ми підготували багато цікавих тренінгів і заходів. Цьогорічне нововведення – це впровадження воркшопів з маркетингу, проектного менеджменту і правозахисту. Кожен випускник у своєму воркшопі презентує певний проект”, - координатор проекту "Молодь і влада" Роман Труба.

Заявки приймаються до 12 листопада.

Реєстрація за посиланням або за тел.: (050) 148 96 02