В Івано-Франківську відбудеться молитва за сім’ї та родини


Вже цієї неділі - 8 вересня, в день свв. мчч. Адріана та Наталії, у Катехитичному центрі поряд з Архікатедральним і Митрополичим собором Воскресіння Христового (майдан Шептицького, 22а), відбудеться молитва за подружжя, сім’ю та родину. Початок о 15:00 год.

Захід відбувається з благословення пароха парафії Воскресіння Христового митр. прот. Юрія Новіцького, за сприяння Комісії у справах родини Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

 В програмі: Акафіст про заступництво за подружжя, сім’ю та родину до свв. мчч. Адріана та Наталії, ознайомлення із "Зверненням Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ з нагоди Року сім’ї в Україні", кава-брейк та неформальне спілкування зі священником. 

«Чому це потрібно? Важливо, щоб у подружжі чоловік та дружина молилися одне за одного. І часто християни практикують молитви за заступництвом святих. За всю історію християнства маємо багато святих сімей, які будували сім'ю на любові, повазі, вірності та плекали любов до Христа. За перших християн таким подружжям були Адріан та Наталія. Їх вважають покровителями християнського подружжя, тому, молячись про їхнє заступництво, випрошуємо ласки для своєї сім’ї, а зокрема злагоди та вірності», - пояснює о. Юрій Прилепський, голова  Комісії у справах родини Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.