В Івано-Франківську відбулася прем’єра комедії «Пригоди S Миколая»


До Івано-Франківська навідалася творча група української сімейної комедії «Пригоди S Миколая». З собою привезли і саму стрічку.

Більшість її кадрів, розповідають, знімали торік у Карпатах. Там, де, за легендою, і мешкає Святий Миколай. Щоправда, за снігом довелося побігати, зізнаються творці фільму, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Глядачам стрічка нагадала відому американську комедію «Сам удома». Однак, продюсер Семен Горов запевняє, у них – зовсім інша історія.

Стрічка піднімає і сімейні питання. Подружжя, яке зіграли актори Марія Єфросиніна та Пшемислав Ципріанскі, на межі розлучення. Непорозуміння у сім’ї спричинила матеріальна скрута.

«Псевдо-Миколая», або ж – грабіжника, який ним прикинувся, на екрані зіграв український силач Василь Вірастюк. А от над образом справжнього Святого автори фільму працювали особливо ретельно. Адже хотіли зобразити героя саме таким, яким його уявляють діти. Тому перед стартом знімань попросили юних українців намалювати Чудотворця. Так з усіх зображень на екрані постав S Миколай.

Актор Григорій Боковенко, який і зіграв головну роль, у рамках творчого туру вирішив не пропустити жодне українське місто. Адже його новорічно-різдвяна казка після виходу стрічки на екрани не завершилася. Зустрічі із глядачами, каже актор, не дозволяють вийти з ролі й досі.

І не лише дітей. Можливістю замовити за себе словечко у Святого скористалися і дорослі. Між тим, зі стрічкою актори та знімальна група планують відвідати усі міста України.