В Івано-Франківську відбулася вистава лялькового вертепу


В Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася вистава лялькового вертепу.

Завдячуючи малюнкам відомої івано-франківської художниці Світлани Семотюк-Бедрус, студенти напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом доцента кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Олександра Новосьолова зуміли виготовили ляльки і представити невелику виставу за мотивами Євангельських оповідань, пишуть Діалоги.

Український ляльковий вертепний театр – самобутнє явище у розвиткові нашої культури. У виставі студенти вдало відтворили біблійний сюжет народження Христа.

День Святого Миколая – одне з найочікуваніших свят українських дітей, коли за свою слухняну поведінку вони отримують жадані забавки та частування. Та чи не найбільше дарунків від Святого Миколая чекають діти, позбавлені батьківського тепла та материнської любові.

Благодійна акція має на меті також збір коштів для дітей-сиріт, де студенти Інституту туризму виявили активність, не бажаючи залишатись осторонь потреб малечі, яка очікує від Святого Миколая передноворічного дива. На ці кошти будуть придбані солодощі, іграшки, подарунки, які Святий Миколай подарує дітям-сиротам.