В Івано-Франківську відбувся Ярмарок громадських організацій


5 жовтня в Івано-Франківську відбувся Ярмарок громадських організацій. Представники 23 об'єднань презентували діяльність та напрацювання своїх команд усім охочим, розповсюджували роздаткові матеріали (посібники, буклети, листівки, візитки), демонстрували відеоматеріали, фотографії.

Було представлено організації, які працюють у різних напрямках: молодіжні, правозахисні, по допомозі тваринам, мистецькі, по захисту інтересів інвалідів-візочників, з релігійним ухилом, патріотичні, благодійні.

Організатор Івано-Франківська обласна організація «Молода Просвіта» у рамках проекту «Івано-Франківськ – місто активної громади!» радо вітала усіх відвідувачів заходу, метою якого є підвищення громадської активності мешканців Івано-Франківська. Заплановано, що дана подія відбуватиметься щороку в першу суботу жовтня.

«В економічно розвинутих країнах кожен громадянин вважає за обов'язок віддавати безкоштовно частину свого часу на громадську діяльність. То чому би і нам, івано-франківцям, не взяти це за правило? Адже наш добробут - у наших руках!», - зазначає керівник і організатор заходу Євгенія Бардяк.