В Івано-Франківську відкриється простір для любителів вінілу S2dio


Перший у місті простір для шанувальників вінілу S2dio відкриється в Івано-Франківську уже цієї суботи, 16 грудня.

На шостому поверсі висотки «Укртелекому», що на Січових Стрільців, 13 вже о 15.00 розпочнеться вечірка. 

У S2dio бажаючі зможуть послухати музику з платівок, випити доброї кави/чаю та поспілкуватися про музику. Також тут можна придбати вінілові платівки різних музичних стилів та напрямків – від року до електронної музики.

Окрім цього в S2dio  діятиме школа для діджеїв, де кожен охочий зможе спробувати навчитися міксувати на діджейському пульті власну музику.

«Я давно мріяв зробити щось подібне в Івано-Франківську, - розповідає автор ідеї Роман Мартинчук. – За кордоном у таких просторах люди слухають музику, купують платівки, спілкуються та знайомляться, ти можеш просто провести там цілий день, і це нормально. Сподіваюся, що S2dio стане місцем для зустрічей шанувальників доброї музики. Я ставлю собі за мету показати мешканцям, що музика буває різною, що звучання вінілових платівок смачне та живе».

У майбутньому організатори планують проводити у просторі денні вечірки – коли діджеї працюють в день, до заходу сонця.

Також у S2dio можна буде проконсультуватися щодо ремонту старих програвачів для платівок, а також щодо необхідної техніки для діджеїнгу.

Простір працюватиме з 11.00 до 19.00 щодня. 

Контактна особа – Роман Мартинчук (тел. 0673420737).

Адреса простору: вул. Січових Стрільців, 13 (6-ий поверх висотки «Укртелекому»), вхід від вулиці Левка Бачинського, код на вхідних дверях #4230 або #7