В Івано-Франківську вручили сертифікати учасникам проекту «Молодь і влада»


Сьогодні відбулося вручення міським головою сертифікатів про закінчення 3 місячного стажування молоді в органах влади та різних структурних підрозділах за проектом «Молодь і влада».

Як діляться самі студенти -  практика для них проходила цікаво  і пізнавально. Підтримка молодіжної ініціативи та її реалізації є дуже важливою в наші дні, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Під час стажування молоді люди зустрічалися з відомими людьми які багато чого досягли,  тому змогли поділитися своїм досвідом з молоддю. Були організовані екскурсії на такі підприємства, як Ват «Ласунка», «Текаферлюкс». Молодь брала участь різних заходів, що мають історичне значення, таких як 97-а  річниця бою під Кутами.

Під час Відвідування пленарних засідань сесії Міської Ради стажери могли відчути реалії роботи депутатів.

«Було цікаво, інформативно, і ми побачили саме  інсайт роботи Міської Ради», - ділиться враженнями практикантка Христина Залінська.

Після подяки практикантів міському очільнику  за сприяння можливостям та розвитку Івано-Франківської молоді Анушкевичус побажав успіхів у подальшому житті і кар’єрі молоді,  висловив свою надію, що на зміну прийдуть порядні  люди.

Після промов і подяк відбулося саме вручення сертифікатів.