В Івано-Франківську з автівок крадуть номера, аби повернути за винагороду


В районі вулиць Коновальця - Сахарова цієї ночі невідомі масово викрали номерні знаки з автомобілів.

Про це в оперативному чаті від Auto.Life.IF повідомляють очевидці, передає кореспондент Бліц-Інфо.

Як повідомляє Міша Кочка, замість державного знаку невідомі залишають номер телефону і за 700 гривень повертають.

Як повідомили кореспонденту Бліц-Інфо у прес-службі патрульної поліції, зранку до патрульної поліції надійшло декілька телефонних здвінків від власників про те, що з їхніх автомобілів вкрали номерні знаки.

"Спочатку подзвонили з Коновальця, чоловік сказав, що писатиме заяву у міськвідділ. Другий дзвінок був з Коновальця - Сахарова, та третій - Грушевського. Загалом відомо про крадіжку близько 10-ти номерних знаків", - розповів прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак.

На Коновальця - Сахарова злочинця зафіксувала камера спостереження. На відео видно, як молодий чоловік років 25-ти та 185 см росту близько 2 години ночі знімав номери з машини. Коли він зрозумів, що попав в поле дії камери одягнув балаклаву.

"В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли декілька номерних знаків, серед яких і номери з автівки заявника. Наразі всі знайдені номерні знаки знаходяться у автомобілі патрульної поліції. Їх власники ще не звертались про крадіжку", - розповів Гурак.

За словами Гурака, злочинець залишає номер телефону та просить перерахувати на нього кошти. Зокрема, один чоловік заплатив 500 гривень.