В Івано-Франківську за успіхи у ЗНО нагородили педагогів


Українська гімназія № 1 Івано-Франківської міськради посіла друге місце в рейтингу середніх загальноосвітніх закладів країни за результатами ЗНО з української мови.

Українська гімназія № 1 Івано-Франківської міськради із середнім балом 189,5 посіла друге місце в рейтингу середніх загальноосвітніх закладів країни за результатами ЗНО з української мови. В сотні ще одна міська спеціалізована школа І—ІІІ ступенів № 5 із поглибленим вивченням німецької мови (176,8 бала), пише Голос України.

«Радію, що наша освіта одна з найкращих у країні. Адже багато дітей набрали високі бали на ЗНО з різних предметів. Це означає, що рівень навчання змінюється. Найбільша заслуга в цьому вчителів. А завдання міської влади — створити комфортне для особистісного зростання середовище», — наголосив міський голова Руслан Марцінків на урочистостях із нагоди Дня працівника освіти.

В обласній філармонії представники влади вручили педагогам почесні нагороди та подяки. Відзначено лауреатів премії імені Богдана Ступарика — за заслуги в освіті, активну громадську позицію та досягнення високої результативності праці.

Ними цьогоріч стали Галина Грекул, заступниця директора з навчально-виховної роботи НВК «Школа-гімназія № 3», який має високий рівень довіри серед батьків та 9-й показник серед шкіл міста за результатами ЗНО-2019.

Нагороджена також Тетяна Гурик, учитель історії ЗШ № 18, відмінник освіти України.

Премію отримала й Ганна Левицька, директор міської дитячої екологічної станції.