В Івано-Франківську здаються в оренду комунальні приміщення


В Івано-Франківську місцева влада має намір передати в оренду кілька комунальних об’єктів.

На сайті міськвиконкому опублікували оголошення про намір передати в оренду три об'єкти терміном на 2 роки 11 місяців, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

А саме:

- Частина нежитлового приміщення розташованого в цоколі будівлі Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1, що на вулиці  Матейка, 34, площею 3,0 кв м. Об'єкт призначений для розміщення торгівельного об’єкту з продажу продовольчих товарів, без права продажу товарів підакцизної групи.

- Нежитлове приміщення актової зали розташованої на другому поверсі в будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 на вулиці Вовчинецька, 196Б, площею 257,7 кв м. Об'єкт призначений для проведення занять з хореографії (з погодинною орендною платою).

- Нежитлове приміщення актової зали розташованої на першому поверсі в будівлі Івано-Франківського ліцею ім.. В. Чорновола на вулиці Чорновола, 130, площею 202,2 кв м. Об'єкт призначений для проведення занять з хореографії (з погодинною орендною платою).

Заяви про оренду зазначених об'єктів (обов'язково вказати дату та номер газети "Західний кур'єр", в якому опублікована інформація про об'єкти оренди) приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх. У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди.

За додатковою інформацією слід звертатися у робочі дні та години у відділ оренди Управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради за адресою:  вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх, або за тел. 53-02-19, 55-21-06.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!