В Калуші вогнеборці врятували з пожежі пенсіонерку і евакуювали її сусідів


Минулої доби ліквідовано 6 пожеж, 1 людину врятовано, 2 - евакуйовано. Про це інформує управління ДСНС в області.

25 березня о 12:04 у місті Калуш на майдані Шептицького виникла пожежа сміття в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

25 березня о 17:07 у місті Калуш на вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа в приміщенні кухні житлової квартири пенсіонерки, на першому поверсі 4-х поверхового житлового будинку. Працівниками пожежно-рятувальної служби врятовано власницю квартири, яку госпіталізовано в лікарню також евакуйовано 2-х осіб з квартир на третьому поверсі. Внаслідок пожежі знищено кухонний набір, речі домашнього вжитку та пошкоджено вікно і двері кухні. На пожежі врятовано житлову квартиру. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони власниці під час приготування їжі.

25 березня о 15:21 у селищі Ланчин Надвірнянського району виникла пожежа на території стихійного сміттєзвалища на відкритій території окремими осередками. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони невстановленої особи.

25 березня о 20:45 у місті Долина на проспекті Незалежності виникла пожежа вуличної ігрової кімнати наметового типу «Дитячий лабіринт». Внаслідок пожежі знищено намет та пошкоджено стіну поруч розташованої дерев’яної будівлі. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

25 березня о 22:52 у селі Загвіздя Тисменицького району на вулиці Липовій виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони невстановленої особи.

26 березня о 02:56 у селі Старі Кути Косівського району виникла пожежа житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено житловий будинок. Причина виникнення пожежі  встановлюється.