В калуській лікарні нетвереза компанія побила медсестру та охоронця


Вночі 7 травня у приймальному відділенні Калуської ЦРЛ нетвереза компанія побила молодшу медичну сестру і охоронця.

Як повідомила заступник головного лікаря закладу Наталія Кінаш, о 3.19 год. у лікарню чоловік привіз жінку, 1982 року народження, одразу слідом приїхали ще двоє чоловіків і одна жінка. Усі перебували в неадекватному стані, інформують Вікна.

Молодша медична сестра доправила потерпілу і супроводжуючих в санітарну кімнату і одразу почала викликати реаніматолога. В цей момент один з чоловіків вдарив її ногою. Причому цілився в живіт, але та встигла зреагувати і удар влучив у стегно. Охоронець заступився за медпрацівника, компанія одразу накинулася на нього і почала лупцювати, як наслідок – розбитий ніс.

Реаніматолог, за словами Наталії Кінаш, прибув за 4 хвилини, пацієнтка отримала необхідну медичну допомогу, і зараз стан її задовільний. Щодо постраждалої молодшої медичної сестри, то її з забійною травмою стегна госпіталізовано в травматологічне відділення. Охоронцю надали медичну допомогу амбулаторно, він лікується вдома.

Після інциденту на місце викликали правоохоронців. Ті приїхали за 45 хвилин, опитали нападників та відпустили їх, зауважує Наталія Кінаш. Відтак ті повернулися до лікарні, там погрожували медпрацівникам і ображали їх.

У приймальному відділенні ведеться відеозапис. Адміністрація Калуської ЦРЛ зараз якраз вивчає відеоматеріали і планує їх оприлюднити.