В Карпатах проходитиме міжнародний проект - Літня літературна школа


5-10 серпня в Карпатах відбудеться IV Літня літературна школа – це одночасно і освітній, і літературно-мистецький проект, аналогів якому в Україні немає.

Під час IV Літньої літературної школи відомі сучасні українські письменники, видавці й менеджери культури проведуть тренінги, майстер-класи, дискусії, воркшопи для учасників проекту – молодих письменників і публіцистів. Також у програмі – творчі завдання, рольові ігри на літературну тематику, поетичні вечори, кінопокази тощо.  
Організатор проекту – «Центр літературної освіти» – обіцяє перетворити гірський відпочинковий комплекс на культурно-освітню платформу для обміну знаннями, досвідом та налагодженню «діалогу поколінь» літераторів, повідомляє ГК

Лекторами Літературної школи минулих років були такі відомі сучасні українські письменники, як Юрко Іздрик, Тарас Прохасько, Олександр Ірванець, Максим Кідрук, Лариса Денисенко, Антон Санченко та інші. Цього року Літературна школа виходить на міжнародний рівень – планується запрошення іноземних лекторів-письменників.

Результатами проекту стали видання учасниками власних книжок, перекладів, участь в мистецьких фестивалях та різноманітних культурних подіях тощо.