В Коломиї бармен нічного клубу вкрав телефон у відвідувача


З повідомленням до Коломийського відділу поліції про викрадення мобільного телефону "Nokia 5" звернувся потерпілий, 21-річний коломиянин.

В ході проведення слідчих дій оперативники встановили особу причетну до вищевказаного злочину. Ним виявився 20-річний коломиянин, інформує ГУ Нацполіції в області.

Як в подальшому було з'ясовано у потерпілого, який відпочивав у нічному закладі, розрядилася акумуляторна батарея у мобільному телефоні. Тож, відвідувач звернувся до працівника закладу (бармена), щоб той увімкнув пристрій на підзарядку. Пізніше, після вживання спиртного, заявник забув про телефон і пішов додому. Згадавши наступного дня про телефон, він повернувся у заклад забрати телефон, але бармен здивовано відмовив, сказавши, що жодного телефону не брав і не бачив.

Тож, заявник звернувся по допомогу до поліції. Виявилося, що лиходій спокійно користувався чужим мобільним у своїх цілях. Пристрій у нього вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто законному власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.