В м. Відень (Австрія) презентовано інвестиційний потенціал Прикарпаття


11 червня в м. Відень директор Івано-Франківського регіонального центру з інвестицій та розвитку Оксана Федорович представила інвестиційні можливості Івано- Франківської області під час тематичного заходу з презентації регіонів України в Австрії та зустрічей В2В.

З австрійської сторони партнерами заходу виступили Палата економіки Австрії та Палата економіки м. Відень. В заході взяли участь представники Торгово-промислової палати України, різних регіонів України, зокрема торгово-промислових палат в областях, обласних державних адміністрацій, а також представники бізнесу двох країн.

Під час заходу було презентовано декілька регіонів України, а саме: Черкаська, Херсонська, Івано-Франківська, Миколаївська, Чернігівська області.

Директор Івано-Франківського регіонального центру з інвестицій та розвитку під час презентації інвестиційного потенціалу Івано-Франківської області звернула увагу на переваги регіону як місця для здійснення інвестицій та ведення бізнесу, пріоритетні галузі економіки регіону; презентувала основні інвестиційні проекти області, а також три індустріальних зони. Під час індивідуальних зустрічей нею було проведено переговори з представниками іноземних бізнесових структур.