В мережу виклали перші кадри фільму про українських супергероїв


"Сторожова застава. За лаштунками знімального майданчика". Під таким заголовком в мережу виклали перші кадри пригодницького фентезі про перших українських супергероїв, за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського.

Це історія про те, як сучасний школяр Віктор через загадковий портал часу потрапляє в казкове минуле, де знайомиться з билинними богатирями Олешком Поповичем, Іллею Муромцем і Добринею Микитичем і разом з ними встає на захист Сторожової застави від половців. Вітя б'ється з міфічними героями, бореться зі своїм страхом і набуває мужності.

Прем'єра «Сторожової застави» запланована на кінець 2016 року. Фільм розрахований на широку сімейну аудиторію.

До слова, в фільмі знімається актор з Івано-Франківська Роман Луцький. Хлопець грає богатиря Олешка Поповича. Актор відомий своєю роботою у стрічках "Параджанов", "Брати".

"Мені сподобався і сам матеріал, і те, що нарешті зі скринь історії дістають наших національних українських героїв, справжніх суперменів, - коментує Роман Луцький. - Я граю дуже цікавого персонажа - Олешка Поповича. Раніше я завжди думав, що був Альоша Попович, але ні, коли почав цікавитися історією, дізнався, що він спочатку був Олешко. Я б не хотів ділити, але все-таки він - наш український богатир, і зараз ми його нарешті відкриваємо, після довгої паузи відроджуємо своїх героїв.

До теми: На Прикарпатті знімають фільм про перших українських супергероїв