В ОДА визначили, коли на Прикарпатті запрацює транспорт та відкриють дитсадки


в облдержадміністрації 21 травня в Івано-Франківській ОДА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як зазнається, за останній тиждень відсотковий еквівалент кількості хворих на коронавірусну інфекцію на Прикарпатті склав 6,6 % на 100 тисяч населення. Це, своєю чергою, дає змогу, відповідно до рішення Кабінету міністрів України, перейти до запровадження адаптивного карантину.

Під час засідання присутні прийняли рішення про відновлення в області із 22 травня роботи стоматологічних клінік та кабінетів, міського та приміського пасажирського транспорту, проведення спортивних заходів загальною кількістю до 50 учасників без глядачів, релігійних заходів зі вставленою кількістю присутніх.

Слід наголосити, що надання стоматологічних послуг здійснюватиметься за умови дотримання усіх санітарно-гігієнічних вимог, прописаних Міністерством охорони здоров’я України. Що ж до роботи громадського транспорту, то перевезення здійснюватимуться лише за наявності у пасажирів масок, а кількість людей у транспорті не перевищуватиме кількість сидячих місць.

Дошкільні заклади освіти області відкриють з 1-го червня. Працюватимуть вони за визначеними Урядом правилами.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!