В Рогатині п'яний чоловік вдарив поліцейського за зауваження


У Рогатині правоохоронці затримали місцевого жителя за нанесення тілесних ушкоджень та опір працівнику поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Сьогодні, 8 квітня, під час пішого патрулювання скверу, увагу працівників Рогатинського відділення поліції привернув чоловік, який перебував в громадському місці в стані алкогольного сп’яніння та без засобів індивідуального захисту.

Будучи на підпитку, правопорушник поводився агресивно та нецензурно висловлювався. На зауваження поліцейських припинити правопорушення не реагував, натомість раптово наніс тілесні ушкодження одному з них.

Поліцейські припинили протиправні дії, затримали правопорушника та доставили до поліцейського відділку. Ним виявився 48-річний мешканець міста Рогатин. Встановлено, що чоловік вже не раз притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до двох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!