В Україні вигадали альтернативу флеш-мобу Айс Бакет Челендж


Благодійний фонд "Підтримай армію України" започаткував всеукраїнський проект зі збору теплих речей для хлопців на передовій

Акція є альтернативою відомого у соцмережах флеш-мобу Айс Бакет Челендж. На відміну від західного варіанту, де учасники обливаються холодною водою та переказують гроші на лікування хворих, українці прагнуть зігріти військових на Донбасі. 

Люди, які приймають "виклик", мають зібрати одну посилку для одного хлопця на передовій.

Для вояків у зоні АТО збирають термобілизну, білизну спідню, теплі шкарпетки, в’язані шапки, теплі рукавиці, дощовики-пончо, засоби гігієни (крем для гоління, бритви, шампунь, вологі серветки), гарячі напої та солодощі (чай, розчинна кава, цукерки, печиво, цукор).

Також учасники мають покласти до посилок щось таке, що зігріє не лише тіло, а й душу солдата. Діти малюють картини, пишуть листи, виготовляють щось власними руками, дорослі пишуть вірші та підписують листівки аби підтримати бойовий дух тих, хто воює береже їхній спокій та боронить кордони держави. 

Якщо ж теплих речей, які можна покласти до посилки , в домі не знайдеться, учасникам пропонують переказати гроші на рахунок Благодійного фонду "Підтримай армію України" Приват банку 5584 2422 1113 6669.

espreso.tv