В українського режисера Любомира Левицького поцупили телефон із фільмом «Тіні незабутих предків»


Днями у Любомира Левицького, відомого українського режисера, вкрали мобільний телефон і партмоне.

Як повідомляє Любомир на своїй сторінці у Фейсбуці: "Вчора в одному закладі Києва у мене було викрадено телефон та портмоне... Будьте обачні навіть в пристойних та дорогих закладах! А також, завжди копіюйте інформацію! Також в надії на те, що якимось чином це повідомлення дійде в потрібні вуха, прошу нового "власника" не видаляти важливу інформацію з телефону. Готовий викупити її за винагороду!."

За інформацією ЗМІ на телефоні був запис фільму "Тіні незабутих предків", який у листопаді має вийти в кінопрокат.

Як сказав продюсер фільму Андрекс Селіванов - "Якщо фільм " Тіні незабутих предків" з'явиться в мережі, та ще в тій якості в якій він був на телефоні (частково без спец ефектів), то це буде серйозний удар по прокату! Ми готові розлучитися з п'ятизначної сумою, лише би це відео не потрапило в інтернет, просимо поширити дану інформацію. Для нас це дуже важливо, можливо саме зараз і стане в нагоді правило "п'яти рукостискань" і ця інформація потрапить до того в чиїх руках виявиться телефон".

Нагадаємо, прем’єру фільму кількаразово переносили. Автори обіцяють, що вихід в прокат містичного трилеру відбудеться у листопаді цього року.

До теми: Містичні Карпати: З'явився офіційний трейлер українського молодіжного трилера "Тіні незабутих предків. Таємниці Мольфара"