Вандал, який зніс манекен в Брошнів-Осаді, має заплатити 22 тисячі


На сайті Національної поліції ГУНП в Івано-Франківській області опубліковано інформацію про те, що 12 жовтня 2019 року в селищі Брошнів-Осада, що у Рожнятівському районі, невідомий чоловік пошкодив манекен школяра, що біля пішохідного переходу.

Завдяки камерам особу хулігана вдалося встановити. Ним виявився 35-річний мешканець селища Брошнів-Осада.

За такі дії на нього було складено адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

18 жовтня 2019 року Рожнятівським районним судом Івано-Франківської області розглянуто адміністративну справу та притягнуто до адміністративної відповідальності згадану особу за вчинення правопорушення, передбаченого ст.173 КУпАП. На правопорушника накладено адміністративне стягнення -  5 діб адміністративного арешту. А також стягнуто в дохід держави судовий збір у розмірі 384 грн. 20 коп.

Під час розгляду справи свої хуліганські дії пояснив тим, що того дня він перебував у стані алкогольного сп’яніння та був роздратований, бо посварився зі своєю дівчиною. По вул. 22 Січня, поблизу Будинку культури він побачив показчик пішохідного переходу у вигляді хлопчика, та будучи знервованим через конфлікт з дівчиною, штовхнув його. Показчик переходу зламався та впав на тротуар. Він намагався його підняти, однак у нього нічого не виходило. Тому він залишив його лежати на тротуарі та повернувся додому. За зламаний дорожній знак він має сплатити у бюджет селища  22 тисячі гривень.

Свою вину у вчиненні дрібного хуліганства правопорушник визнав, однак після розгляду справи зазначив, що призначене судом адміністративне стягнення є надто суворим, а тому він має намір оскаржувати дану постанову в апеляційному порядку.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!