Вандали понищили захисні огорожі на розкопках Теплокомуненерго


Заміна зношених ділянок тепломагістралей здійснюється при виконанні земляних робіт.

Місця розкопок повинні бути захищені відповідними дорожніми знаками та попереджувально-захисною огорожею, а також інформаційними щитами. Це -обов’язкова умова безпечного виконання земляних робіт. 

Дані вимоги неухильно дотримуються працівниками ДМП «ІФТКЕ» в усіх теплових районах обласного центру. Проте непоодинокими є випадки, коли невідомі зловмисники нищать захисні огорожі, а то й викрадають металічні захисні елементи. Саме на це скаржилися керівники теплових районів на щотижневій технічній нараді, що проходила в кабінеті головного інженера у п’ятницю, 2 серпня. 

Так, днями невідомі зловмисники понищили дерев’яні конструкції захисної огорожі і викрали дві металічні секції захисного паркану в районі розкопок на вулиці Заклинських, а на Південному Бульварі працівники підприємства не дорахувалися шести секцій. Такі дії невідомих зловмисників провокують можливість виникнення нещасних випадків, адже розкопки залишаються відкритими у вечірній та нічний час.

У цеху ремонту ДМП «ІФТКЕ», знаючи з гіркого досвіду минулих років про можливість подібних ситуацій, постійно поповнюють запаси дерев’яних елементів попереджувально-захисних огорож, інформаційних та попереджувальних знаків.

А несвідомим сучасним вандалам на підприємстві нагадують, що їхні дії несуть загрозу нещасних випадків і небезпеку іншим громадянам нашого міста.