Важко хвора ліцеїстка з Франківська потребує допомоги небайдужих


16 лютого, перебуваючи вдома у батьків, несподівано важко захворіла Ангеліна Псюк – ліцеїстка першого курсу, група Л-12.

Про допомогу благають на сторінці Фізико-технічного ліцею.

На навчання у ліцей Ангеліна приїхала із села Копанки Калуського району. Вона є відмінницею навчання, за результатами першого семестру посідає третю позицію у рейтинговій таблиці. 

Спочатку Ангеліна була госпіталізована у лікарню Калуша, а потім – в обласну дитячу лікарню в івано-Франківську. Два дні дівчина перебувала без свідомості. Ангеліна вже прийшла до свідомості – але попереду важке і дуже дороге лікування. Для прикладу – вартість лише одного уколу становить близько 3000 гривень.

Адміністрація та старостат звертається до всіх ліцеїстів, працівників, випускників та людей доброї волі допомогти батькам у зборі відповідних коштів для лікування.

"Ми вважаємо реальним і просимо про це ліцеїстів і батьків: придбати кожною академічною групою бодай один укол. Випускників та інших людей доброї волі просимо передавати кошти у ліцей через знайомих. Вони у той же день будуть передані батькам. На жаль, ми змушені відмовитися від надання номеру банківської карточки для перерахунку грошей. Карточка на ім'я наставниці групи Файчак Ніни Георгіївни, яка була вказана у нашому дописі, була пограбована невідомими комп'ютерними злочинцями і зараз заблокована. Будемо раді кожній гривні, переданій на таку благодійну справу",- йдеться в дописі.

За словами дописувача Мирослава Янишівського, точний діагноз дівчини є лікарською таємницею і не може розголошуватися без відома хворої або батьків.  Всі хто хоче долучитися до доброї справи - писати Мирославу у приватні повідомленні.