Вболівальники обрали найкращого гравця "Прикарпаття"


10 грудня МФК "Прикарпаття" спільно з інформаційним партнером - обласним спортивним сайтом SPORT.IF.UA - дали старт голосуванню з визначення кращого гравця Команди рідного краю в першій частині сезону 2018/19 років.

Впродовж двох тижнів будь-хто з вболівальників мав можливість віддати свій голос за кращого на його думку футболіста, причому голосувати можна було не лише за одного, а навіть за кількох гравців, йдеться на сайті МФК "Прикарпаття".

Отож на підсумками інтернет-симпатій переможцем став 25-річний півзахисник Богдан Оринчак (116 голосів), який з великою перевагою випередив своїх найближчих конкурентів - Ярослава Конкольняка (68 голосів) та Андрія Новака (40 голосів), що посіли відповідно друге і третє місця у рейтингу вболівальників. 25 голосів набрав молодий нападник Роман Дитко. Решта футболістів івано-франківської команди здобули менше 20 голосів.

Відзначимо, що Оринчак переміг як і в самому голосуванні у соцмережі Facebook, так і за коментарями у спільнотах SPORT.IF.UA та МФК "Прикарпаття". У листопаді він став героєм 17-го туру Першої ліги і був визнаний найкращим гравцем місяця за версією ПФЛ. Богдан Оринчак - єдиний футболіст у Команді рідного краю, хто розпочинав у стартовому складі усі 18 матчів поточного сезону. У літньо-осінній частині чемпіонату на його рахунку 5 голів і 2 передачі.