Вчергове на Прикарпатті жінка обікрала пенсіонера


Нещодавно до чергової частини Надвірнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 74-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що з його будинку викрали гроші в сумі 2700 гривень.

У ході проведеної перевірки правоохоронці встановили, що заявник проживав сам. Одного дня до нього в гості прийшла односельчанка, яка поверталась з лісу. Жінка запропонувала випити чарку, а коли спиртне закінчилось, пенсіонер дав гроші для придбання спиртних напоїв. Тоді вона побачила де чоловік зберігав свої гроші і замислила крадіжку.

33-річна жінка побувала в спальні пенсіонера, часу гостя явно не гаяла. Понишпоривши в шафі та особистих речах чоловіка, молодиця знайшла гроші в сумі 2700 гривень й привласнила їх.

Виявивши зникнення грошей, потерпілий звернувся із заявою в міліцію. Правоохоронці по гарячих слідах затримали правопорушницю й доставили до Надвірнянського РВ УМВС, яка під час спілкування з оперативниками у скоєному зізналась.

Відносно жінки відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.185 КК України (крадіжка), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.