Вчора на Прикарпатті згоріли три автівки


За минулу добу на Прикарпатті виникло 20 пожеж, з них 12 сухої трави. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 11 квітня о 07:28 в місті Яремче на вулиці Довбуша сталось загорання крівлі недіючої будівлі колишньої дитячої лікарні. Вогнем частково пошкоджено покрівлю будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.     

11 квітня о 13:40 в селі  Марківці Тисменицького району горіло побутове сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11 квітня о 15:15 в місті Калуш на вулиці Промисловій виникла пожежа старих дерев’яних шпал. Вогнем знищено дерев’яні шпали. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

11 квітня о 15:42 в місті Надвірна на вулиці Володимира Великого сталось загорання в приміщенні кухні житлової квартири. Вогнем знищено мікрохвильову піч, кухонну витяжку, керамічну плитку, тумбу, кухонні речі. На пожежі працювала 1 ланка газодимозахисної служби, час роботи 20 хвилин. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11 квітня о 18:40 в місті Івано-Франківськ на вулиці Бельведерській виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля «Хюндай Матрік». Вогнем пошкоджено електропроводку та пластиковий корпус повітряного фільтру. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

12 квітня о 01:08 в місті Косів на вулиці Незалежності сталось загорання двох легкових автомобілів «ВАЗ» та «Volswagen Polo». Вогнем знищено автомобіль «ВАЗ» та моторний відсік автомобіля «Volswagen Polo». Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття виїжджали 12 разів на гасіння пожеж сухої трави в Галицькому, Тисменицькому, Богородчанському районах та селищі Богородчани, а також в містах Снятин, Коломия та Тисмениця.