Вчора надвечір в Калуші згоріла автівка


За минулу добу рятувальники ліквідували 5 пожеж. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

17 червня о 19:02 у місті Калуш на вулиці Чорновола виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля «ДЕО Ланос». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки автомобіля.

17 червня о 21:15 у місті Івано-Франківськ на вулиці Шухевичів виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

17 червня о 21:52 у місті Івано-Франківськ на вулиці Тисменицькій виникла пожежа побутового сміття та сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено сміття та суху траву. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

18 червня о 02.52 у місті Калуш на вулиці Пушкіна виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

18 червня о 03:52 у селі Голинь Калуського району виникла пожежа побутового сміття та дерев’яного перекриття в недіючій одноповерховій будівлі. Вогнем знищено побутове сміття та перекриття. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.