Вчителька з Франківська стала фіналісткою премії Global Teacher Prize Ukraine


Вчителька початкових класів ЗШ І ступеня № 26 Аліса Павлюк увійшла до ТОП-50 фіналістів національної премії Global Teacher Prize Ukraine. Вона - єдина з Івано-Франківщини!

Global Teacher Prize Ukraine - це щорічна національна премія, місія якої - підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році, інформує Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради

Аліса Павлюк – новатор, генератор ідей, учасниця експериментальних проектів, обласних, всеукраїнських форумів педновацій, міжнародних конференцій, конкурсів та Всеукраїнських інтернет-олімпіад.

Постійно вдосконалює свою педагогічну майстерність, про що свідчать численні сертифікати про проходження курсів від освітнього проекту EdEra, платформ дистанційного навчання Prometheus, ВУМ on-line (Відкритий Університет Майдану) та свідоцтва про участь у вебінарах від освітніх проектів «Всеосвіта» та «На Урок».

Педагог здійснює наукові розвідки, результати яких висвітлює в публікаціях у наукових журналах України та зарубіжжя.

Першою в місті та області почала запроваджувати технологію «Smart Kids» в освітньому процесі учнів початкової школи. Створила власне середовище дослідницького навчання (ILS) «Балансування» із застосуванням інструментарію порталу Go-Lab. Це стало можливим завдяки участі в тренінгу «Спільне створення дослідницьких середовищ до уроку з допомогою екологічної системи Go-Lab» на базі Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника в рамках міжнародного проекту MoPED.

Дослідницьке середовище, опубліковане на міжнародній платформі для вчителів STEAM-предметів Go-Lab, є єдиним із 16 середовищ з українським контентом, впровадженим в освітній процес.

«Єдине свідчення правильності процесу навчання – це щастя дитини» - педагогічне кредо Аліси Павлюк, умотивованого вчителя, який має свободу творчості й розвивається професійно.

На вчителів, які потрапили у ТОП-50, чекають скайп-співбесіди та написання есе. Після цього їхні анкети також оцінюватимуть представники дружніх освітніх організацій — EdCamp, Microsoft, EdPro, !FEST/Школа вільних і небайдужих, НОВІ, Grade Education Center.

31 серпня 2019 року очікуємо на оголошення ТОП- 10 вчителів України.
Бажаємо успіху!