Вечірки просто неба повертаються: У Франківську стартує "Квадрат Курбаса"


Сьогодні, 1 червня о 12:00 у приміщенні ГОСТ бару відбудась прес-конференція з нагоди відкриття другого сезону "Квадрату Курбаса". Організатори поділились чим цього року тішитимуть франківців.

Захід стартує 3 червня і відбуватиметься, як і минулого сезону, щонеділі з 17:00 до 21:00, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Організаторами цього року виступають три гастрономічні заклади розташовані на однойменній вулиці.

"Цьогоріч "Квадрат Курбаса" буде більш розширеним: майстер-класи, спікери з цікавими лекціями, танці, співи і ще багато сюрпризів. Також долучаться нові партнери і збільшиться дитяча зона"- ділиться планами одна із організаторів Анна Гойсан.

В рамках першого дня відбудеться майстер-клас з сальси. Також окремий захід для дітей - фахівці робототехніки та 3Д-моделювання покажуть їм свої творіння та дозволять покерувати справжніми роботами.

Організатори обіцяють, що буде весело і дорослим і малим, проте всю програму не розкривають, кажуть, це секрет.

Нагадаємо, простір в центрі Івано-Франківська під назвою "Квадрат Курбаса" - це культурне, розважальне, мистецьке дійство, яке відбувається просто неба. Мета проекту- показати, що Івано-Франківськ- самобутнє і цікаве місто, яке вміє дивувати креативними подіями.