Вечірня бійка: У Франківську чоловік з ножем погрожував водію


Сьогодні, 25 червня на службовий планшет патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Бандери біля магазину "Тростянецький" сталася бійка.

Направившись за вказаною адресою, в телефонному режимі звязались із заявником.Той повідомив, що побачив у який будинок направилась особа, яка пошкодила його авто, про це кореспондентці Бліц-Інфо повідомив речник Патрульної поліції Микола Гурак.

Прибувши на місце подіі 28-річний водій "хюндаю"  повідомив, що зупинився на червоний сигнал світлофору, коли вже всі пішоходи пройшли та увімкнувся зелений сигнал, почув удар ногою у водійську дверку.

Коли водій вийшов з автомобіля, 53- річний пішохід витянув ніж та почав погрожувати. З метою самозахисту, водій наніс удар рукою в обличчя останньому. Пішохід у свою чергу почав наносити удари по автомобілю та ножем різати колеса. Після чого пішов у невідомому напрямку.

Водій побачив як нападник зайшов у будинок на вулиці ДудаєваТож, патрульні опитали жильців даного будинку, які опізнали дану особу та повідомили номер квартири. Запросили чоловіка до службового автомобіля.