Велике будівництво: На Городенківщині добудовують школу


Днями голова Городенківської РДА Володимир Лавасов та начальник відділу освіти райдержадміністрації Світлана Івасюк відвідали Городенківську ЗОШ І –ІІІ ст №2, де реалізується президентський проєкт «Велике будівництво».

 28 травня голова Городенківської РДА Володимир Лавасов та начальник відділу освіти райдержадміністрації Світлана Івасюк відвідали Городенківську ЗОШ І –ІІІ ст №2, де реалізується президентський проєкт «Велике будівництво».

 На даний час на об’єкті виконано значний обсяг запланованих робіт. Зокрема, закінчено гідроізоляцію фундаменту, проводиться перекриття даху металочерепицею та утеплення фасаду мінеральною ватою. Паралельно із основними роботами проводиться реконструкція системи тепло та водопостачання, до якої залучаються працівники навчального закладу.

Досягнуто домовленостей щодо встановлення на об’єкті камер зовнішнього відеоспостереження. Директор школи Володимир Скляр проінформував про вирішення проблемних питань та про плани на наступний етап робіт.

Детальніше про хід спорудження об’єктів в Івано-Франківській області за проектом «Велике будівництво» за посиланням https://t.me/budivnyctvo

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!