«Веллінгтон» фаворит в майбутньому матчі з «Мельбурн Сіті» (1500)


21 квітня 2019 року, в новозеландському місті Веллінгтон, на стадіоні «Вестпак», відбудеться матч за австралійським футболу між двома клубами - «Веллінгтон» і «Мельбурн Сіті». Гра пройде в рамках 26 туру А-Ліги чемпіонату Австралії.

Турнірне становище

Обидві команди набрали по 37 очок і ділять 5-6 місце. Таке турнірне становище дозволить клубам вийти у фінальну стадію плей-офф.

Перемога в матчі важлива кожної з команд вона може дозволити клубу-переможцю обійти Аделаїду Юнайтед і переміститися на 4 позицію в турнірній таблиці. Поразка стане причиною скорочення 8-очкового відриву від розташованого на 7 місці Ньюкасл Джетс;.

Останні результати

Обидві команди невдало виступили в минулому, 25 турі А-Ліги. Вони не змогли перемогти в своїх поєдинках.

Мельбурн Сіті не зміг на своєму полі обіграти Аделаїду Юнайтед. Матч завершився внічию 0: 0.

Веллінгтон грав на виїзді проти Брісбен Роар. Матч завершився впевненою перемогою господарів поля з рахунком 2: 1.

Статистика особистих зустрічей

Протягом останніх п'яти років Веллінгтон і Мельбурн Сіті зустрічалися 14 разів. Загальний рахунок таких ігор 8: 4 (при двох нічиїх) на користь команди з Мельбурна.

В матчах, що проходили в Мельбурні, перевага команди-господарки величезна. Вона домоглася шести перемог при одній нічиїй.

В матчах, які проходили на стадіоні Вестпак, незначну перевагу у команди Веллінгтон. Господарі стадіону зуміли домогтися чотирьох перемог і однієї нічиєї при двох поразках.

Рекомендації по ставкам

Експерти букмекерської компанії рекомендують робити ставки на Австралійську футбольну лігу, вибравши матч 26 туру між Велінгтоном і Мельбурн Сіті. На думку експертів, оптимальними стануть наступні ставки:

ТМ 3.5 з 10 останніх матчів лише в одній грі командами було забито більше трьох голів;
фора 1 (+1.5).