Ветеранам з Прикарпаття пропонують допомогти з працевлаштуванням


Учасників АТО з Прикарпаття, Буковини та Тернопільщини запрошують взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування».

Тренінги для атовців пройдуть в Івано-Франківську з 21 по 23 жовтня. Участь у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування учасників з інших областей покриваються організаторами.

"Проект надасть чудову можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку та пройти перше інтерв’ю, протягом 3 днів у всіх учасників  буде унікальна можливість відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування роботодавців", - кажуть організатори.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

"Під час тренінгу ми опрацьовували психологічні проблеми кожного, вчились працювати із заїканням, не боятись спілкування з роботодавцями та дізнались багато корисного,”- поділився враженнями учасник Сергій.

Реєстрація за посиланням

З усіма питаннями, що виникають щодо участі у проекті, звертайтесь на електронну адресу: info.familyato@gmail.com або за телефоном 095-540-99-42 Наталя