Ветерани АТО запрошують на зустріч


Обговорити перспективні проекти та майбутню співпрацю мають намір цієї середи. 14 березня у ветеранському кафе грузинської випічки «Dedas Puri» відбудеться спільна прес-конференція.

Участь візьмуть військові, представники волонтерських організацій та бізнесу. Своїм бачення подальшої роботи ділитимуться учасники АТО міського та обласного осередків і реабілітаційного центру «Бандерівський Схрон». До обговорення долучаться також Благодійний фонд «Лелекера» та ТОВ "Горець".

Серед пріритетних завдань – вирішення першочергових питань ведення та координації бізнесу, напрацювання нових напрямків в подальшій діяльності й захист бізнес-інтересів.
Адже підтримка побратимів важлива не лише на війні. Важливо зуміти і в мирному житті, на рідній землі зберегти бойове братерство. І задля спільної роботи необхідно об’єднувати свої зусилля.

Відвідувачі матимуть також нагоду поспілкуватись з військовими, провести продуктивну розмову на важливі теми та поміркувати над подальшими планами.

Відбудеться зустріч цієї середи, о 15-30 за адресою Чорновола, 4. Попередньо, на 14-00 з нагоди свята в обласній філармонії запланований концерт.