Ветерани заявили, що не допустять повторення черкаських подій на Прикарпатті


У світлі останніх подій, які відбуваються в різних містах на території України, ветеранська спілка Міська Асоціація учасників АТО заявила про свою чітку позицію!

Відповідну заяву заступник голови Асоціації Василь Андріїв оприлюднив у соцмережі. 

"Ми категорично засуджуємо висвітлені факти корупції в Укроборонпромі! В найважчі для України часи маргінали мали зухвалість наживатися на державному бюджеті! Особи, які організували та приймали участь в корупційних схемах, мають бути притягнуті до відповідальності, а цей кричущий випадок повинен бути показовим!", - йдеться у заяві.

Одночасно з цим, ветерани закликали Патріотичні та Ветеранські рухи, утриматись від радикальних дій, в першу чергу по відношенню до цивільних громадян, які відвідують ті чи інші заходи!

"З числа активних учасників Ветеранського руху Івано-Франківщини утворено Громадську Варту. Ця організація покликана, на громадських засадах, сприяти дотриманню правопорядку усіма суб'єктами суспільства на території м. Івано-Франківськ. Враховуючи доведену вище інформацію запевняємо, що Ветеранська спільнота не залишиться осторонь подій анонсованих тими чи іншими організаціями! І всіма можливими Законними способами буде сприяти правопорядку та безпеці і спокою громадян міста Івано-Франківськ!", - запевняють ветерани.

В спілці наголошують, що будь які рухи, організації чи утворення повинні дотримуватися Законів України та діяти в межах Конституції. 

"Ми готові до будь якого розвитку подій і наші сили та зусилля будуть спрямовані на захист інтересів громадян України та Держави загалом! Спокій і безпека громадян на першому місці!", - підсумовують атовці.