Відбувся Кубок Івано-Франківської області з легкої атлетики


16 січня 2014 року в легкоатлетичному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання національного університету фізичного виховання і спорту України та на легкоатлетичних секторах поблизу манежу , відбувся кубок Івано-Франківської області з легкої атлетики в закритих приміщеннях та кубок області з легкоатлетичних метань.

У змаганнях взяло участь 145 атлетів з районів та міст області. Змагались жінки, чоловіки, юнаки та  дівчата  у 13 дисциплінах легкоатлетичної програми.

Найбільшу кількість учасників понад 30 спортсменів зібрали наступні дисципліни : штовхання ядра,  метання спису , біг 60 та 400 м юнаки також біг 400м дівчата.

Серед  учасників та переможців  кубку області найбільш вагомими результатами виділялись наступні спортсмени: МСУМК Галина Облещук у штовханні ядра серед жінок з результатом 18.15; КМС Ганна Суслик у спортивній ходьбі на 3000м. з результатом 13.56,2; КМС Дмитро Дідоводюк серед чоловіків з бігу на 1500м з результатом 3.55,1; КМС Жмурко Тамара серед жінок в бігу на 60м. з результатом 7.38.

Також доречно зазначити вдалі виступи вдалі виступи наших юнаків та дівчат у метанні молоту, штовханні ядра та бігових і стрибкових дисциплінах.

За підсумками змагань тренерська рада визначить склади збірних команд області у різних вікових групах, котрі захищатимуть честь області на Всеукраїнських змаганнях.