Відкриття урбаністичної платформи


3 травня, у четвер, о 19:00 на «Промприладі» відбудеться відкриття МETALAB — платформи для розвитку міських просторів в Івано-Франківську.

МETALAB — платформа розвитку міських просторів Франківська. Це буде і фізичний майданчик, що розташовуватиметься на «Промприладі», а водночас — і спільнота, яку творитимуть усі, хто любить Франківськ і прагне поліпшувати міське середовище.

МETALAB є проектом у рамках урбаністичного напряму платформи «Тепле Місто». Серед напрямів діяльності МETALAB: урбаністична лабораторія, публічна програма, урбаністична резиденція, урбаністичний фестиваль. На презентації платформи можна буде дізнатися більше про напрями діяльності МETALAB і найближчі події, до яких зможуть долучитися франківці. Учасники зустрічі зможуть познайомитися з командою МETALAB та між собою.

Це подія для тих, хто цікавиться актуальними процесами та подіями у місті, хто має цікаві ідеї та хоче втілити їх у Франківську, хто вже має досвід у реалізації міських проектів або хто лише хоче більше дізнатися про життя міста й урбаністику.