Відкриття виставки «Формула безпеки Україна-НАТО»


У четвер, 5 квітня о 14.00 год. у приміщенні Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника відбудеться урочисте відкриття виставки НАТО «Формула безпеки Україна-НАТО»

Виставку представляє Центр інформації та документації НАТО разом з Українським кризовим медіа центром і Міністерством інформаційної політики. Пересувна виставка НАТО присвячена 20-річчю підписання Хартії про особливе партнерство між Україною і Організацією Північноатлантичного Договору та охоплює питання співробітництва України і НАТО у різних сферах

У церемонії урочистого відкриття виставки візьмуть участь ректор університету Ігор Цепенда, директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова, керівник проектів Центру інформації та документації НАТО Світлана Ротаєнко, головний спеціаліст сектору стратегічних комунікацій Міністерства інформаційної політики України Олександр Макобрій, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

У рамках програми відкриття виставки:

з 14:20 год. до 14:30 год.  - відбудеться брифінг для представників ЗМІ (вулиця Шевченка, 57, вестибюль);
з 14:30 год. до 15:00 год. -  директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова проведе екскурсію виставкою (вулиця Шевченка, 57, вестибюль);
з 15:00 год. до 16:30 год. - відбудеться дискусія для представників громадськості, державних службовців, студентства та всіх зацікавлених осіб на тему: “Інформаційні загрози: як уникнути маніпулювання та розпізнати пропаганду». Спікери: директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова і головний спеціаліст сектору стратегічних комунікацій Міністерства інформаційної політики України Олександр Макобрій (вулиця Шевченка, 57, аудиторія 25).