Відкриття виставки «Ким я є»


17 грудня о 18.00 відбудеться відкриття мистецької виставки «Ким я є» в галереї «Детектор» (3 поверх інноваційного центру «Промприлад. Реновація»), вул. Академіка Сахарова, 23, Івано-Франківськ.

Виставка діятиме до 21 грудня 2019 року (з 12.00 до 20.00). Вхід вільний.

На вас чекають роботи митців: Жанни Кадирової, Алевтини Кахідзе, Відкритої групи (Павло Ковач, Станіслав Туріна, Антон Варга, Валерій Ковальов, Сергій Клепач, Йеспер Буурсінк, Ірина Лейфер, Артур ван Беек, Станіслав Палун, Олександр Попко, Лізавета Герман та Марія Ланько), Євгена Нікіфорова, Лесі Хоменко, Олександра Совтисіка, Валерії Тарасенко, Даші Подольцевої, Олени Орап. Ви зможете почути історії українців про стереотипи; відчути, як українці повертаються додому із заробітків; побачити, в яких рамках ми знаходимося та як з них вийти; зрозуміти, що саме нас усіх об’єднує.

Митці розкривають самоідентифікацію українців через свої роботи. Бо ми схильні вірити в стереотипи та формувати їх серед свого оточення. Іноді це призводить до взаємної нетерпимості, ярликів «східняк»/«западенець» та почуття регіональної вищості. Хочемо, щоб українці більше знали про те, що їх об’єднує.