Відома фітнес-експертка розповість франківкам про користь бігу


У п'ятницю, 3 серпня в Івано-Франківську Юлія Черніцька прочитає мотиваційну лекцію "Користь бігу для жіночого здоров'я".

Юлія Черніцька - засновниця фітнес-проекту для мам, мама чотирьох доньок, рекордсменка України на дистанції півмарафон, а також фітнес-експерт телевізійних програм та проектів для жінок після пологів.

Лекція, що пройде в рамках підготовки до п'ятого Франківського Півмарафону, розпочнеться о 18:00 в громадському просторі Urban Space 100. Фітнес-експертка розповість про користь бігу для жіночого організму, навчить правильно ставити спортивні цілі та шукати мотивацію. А ще, обіцяє поділитись власним досвідом, як знаходити час для бігу, коли на все бракує часу. 

Окрім того, 4 серпня на міському озері Юлія Чернецька проведе відкрите бігове тренування. Старт , о 08:00 біля станції для човнів.

Взяти участь у відкритих бігових тренуваннях можуть усі охочі, незалежно від віку або спортивного досвіду (від новачків до досвідчених бігунів)

Організатор тренувань Ігор Крицак, координатор програми «Гарячий Спорт», яку реалізовує платформа «Тепле Місто» каже, що тренування організовують, аби франківці мали змогу навчитись правильно бігати та підготуватись до Півмарафону.

Нагадаємо, платформа "Тепле Місто" проводить Півмарафон вже п'ятий рік поспіль, у рамках програми "Гарячий спорт". Мета проекту – сприяти популяризації ідей здорового способу життя, поширювати досвід проведення спортивних заходів і формувати спільноту однодумців, пропагувати і втілювати принципи сталого розвитку міста. Frankivsk Half Marathon – один із найбільших бігових заходів Західної України. Зареєструватися на Півмарафон можна на сайті run.if.ua.