Відома франківчанка розповіла, чому виступає за грудне вигодовування


В рамках проекту "Відомі франківчанки - за грудне вигодовування" своїми враженням про неймовірний зв'язок з дитиною поділилась Ганна Крисюк - засновниця міжнародного глянцю «БізнесWoman», генеральний директор «Книги Рекордів України».

Історію Ганни Крисюк опублікували на сторінці  КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр".

"Бути мамою - це щастя для кожної жінки. І мені здається, що зв’язок мами з дитиною саме через грудне годування - це такий святий час ідилії і гармонії. Я пригадую одну із ситуацій, коли Віктору було 6-7 місяців. Я, як завжди, була в роботі. З дитиною на руках поїхала в університет по якісь документи, що мені були потрібні в аспірантуру. Моя любима дитина при всіх у залі як починає вередувати, що хоче їсти . Я його винесла в пусту аудиторію, заспокоїла і почала годувати. Саме тоді зрозуміла, що тепер в пріоритеті життя завжди буде синочок, а все інше - це просто рутина.

Кожного разу, коли годувала дитину, відчувала якесь надприродне відчуття радості і спокою. Навіть коли у нас появились зубки і годування інколи було занадто енергійне , все одно це відчуття справжності і ніжності не передати словами. Тому кожній мамі раджу не відмовлятись від грудного годування, бо це космічний зв’язок мами і дитини", - каже жінка.