Відома телеведуча Ольга Герасим’юк презентує свою книгу в Івано-Франківську


26 січня о 16.00 відома українська телеведуча та громадська діячка Ольга Герасим’юк презентуватиме свою книгу у Івано-Франківську.
«Я повернулася. Люблю» - збірка есеїв та дорожніх нотаток, до якої увійшли тексти за більше ніж десять років. Захопливі подорожі, знайомство з світом через призму людських доль і характерів, доленосні знайомства, втрати та віднайдення себе – про все це у чуттєвій розмові з Ольгою Герасим’юк та модератором Тарасом Прохаськом. Презентація відбудеться у "Ваґабундо" (вул. П. Орлика, 7). Вхід вільний.
 
У книжці «Я повернулася. Люблю» на читача чекають знайомство з історією, культурою, звичаями та ментальністю багатьох народів, але насамперед тут будуть зустрічі з людьми. Вдумлива й чутлива до найтонших деталей, до найглибших психологічних нюансів авторка (за сумісництвом — і героїня) не тільки розповість багато нового про барвистий і строкатий світ, а й нагадає призабуте, зупиниться перед сакральним, поміркує про вічне. Щире і просте, радісне й печальне, зворушливе і мудре на цих сторінках переплітаються, сходяться й розходяться, творять чутливі, як пульс, візерунки живої оповіді, де кожне слово пропущене крізь серце.