Віктор Анушкевичус стурбований постійними скаргами мешканців на водіїв маршруток


Численні скарги івано-франківців в адресу водіїв маршрутних автобусів викликали обурення міського голови станом справ у місті.

"Я серйозно замислююся над тим, щоб активніше розвивати наше комунальне підприємство, як альтернативу оцим безпредельщикам, які називаються перевізниками міських пасажирів", – так вчора відреагував міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус на численні скарги в адресу водіїв маршрутних автобусів, пише ДК.

Взимку вони не лише не виїжджають своєчасно на маршрут, але й дзвонять, щоб ми чистили сніг, бо автобуси не можуть виїхати з подвір’я. Безперечно, є перевізники, які відповідально ставляться до своїх обов’язків, але більшість з них в зазначений час не виїжджають на маршрут. Їздять тільки тоді, коли "жнива", в час пік, а потім з’їжджають з маршруту достроково.

"Мешканці міста постійно скаржаться на куріння водіїв у салоні, на музику не знати якої якості виконання, на розмови по мобільному телефоні. Через таку роботу пасажирам постійно загрожує небезпека", – сказав мер Івано-Франківська.