Віктор Анушкевичус: «Якщо нам щось потрібно, то нам крутять дулі» - Івано-Франківськ не пустить на своє сміттєзвалище інші міста


На івано-франківське міське смітєзвалище, яке розташоване поблизу обласного центру в районі села Рибне, звозять сміття сусідні населені пункти, зокрема Тисмениця і Надвірна.

Проте з наступного року міська влада Івано-Франківська заборонить населеними пунктам користуватися франківським сміттєзвалищем. Про це мовилося на засіданні міського виконавчого комітету Івано-Франківська.

За таку ініціативу виступив керівник комунального підприємства «Полігон» Богдан Тимочко. Його підтримав міський голова Віктор Анушкевичус.

За даними Богдана Тимочко, Надвірна везе на франківське сміттєзвалище 3 тисячі кубометрів сміття в місяць, а це 7% загального збору сміття протягом місяця в Івано-Франківську.

«Я зіткнувся з егоїзмом населених пунктів до Івано-Франківська. Якщо нам щось потрібно, то нам крутять дулі», - обурюється міський голова Віктор Анушкевичус.

Тож прийнято рішення з наступного року заборонити іншим населеним пунктам користуватися ресурсом івано-франківського міського сміттєзвалища.